Ce se întâmplă, de fapt, în sediile companiilor de Rent a Car din București, Târgu Mureș sau Cluj pe timp de pandemie. FOTO

Pandemia de coronavirus a schimbat complet mai multe industrii din lume, iar firmele de Rent a Car n-au făcut notă discordantă. Companiile de închiriat mașini au trebuit să se adapteze normelor de siguranță pentru a le putea oferi în continuare clienților condiții de top fără a le pune sănătatea în pericol. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

Sediile de Rent a Car din orașe importante precum București, Târgu Mureș sau Cluj s-au adaptat noii situații din România și din lume și oferă condiții excelente pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN SEDIILE RENT A CAR DIN BUCUREȘTI, TG. MUREȘ sau CLUJ

În primul rând, trebuie să știi că n-ai de ce să te temi dacă dorești să închiriezi o mașină în această perioadă. Mașinile sunt curățate și dezinfectate după fiecare închiriere și, mai mult, înainte de fiecare închiriere. Pentru aceste acțiuni se folosesc dezinfectanți recomandați de Organizația Mondială a Sănătății și de organele abilitate de la noi din țară. Volanul, schimbătorul de viteze și scaunele sunt dezinfectate în mod special. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

În plus, în sediile de Rent a Car este obligatorie păstrarea distanței corespunzătoare, iar atât angajații cât și clienții sunt obligați să poarte masca de protecție. Pentru a veni în sprijinul măsurilor anti-COVID-19, plățile se efectuează, în cele mai multe cazuri, cu cardul sau prin virament bancar.

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU PLĂȚILE CASH

De la apariția pandemiei de coronavirus în România, plățile cash aproape că au dispărut în totalitate, clienții preferând să achite cu metodele alternative de plată. Astfel, riscul transmiterii virusului și pericolul de infectare sunt mult mai mici. În toate sediile de Rent a Car există posibilitatea ca plățile să fie efectuate cu card.