Ce elemente de siguranță au activat companiile de rent a car în contextul COVID-19

Pandemia de COVID-19 care a lovit omenirea în 2020 a închis complet mai multe industrii, iar pe altele le-a schimbat în mare măsură. Totuși, companiile de ”rent a car” au reușit să supraviețuiască și s-au adaptat normelor de siguranță impuse de organizațiile de sănătate. Au fost luate măsuri suplimentare pentru igienizarea mașinilor și pentru protecția clienților și angajaților.

Din respect pentru clienți și în vederea asigurării unor condiții excelente de transport, pricecarz, companie cu peste un deceniu de experiență și mai mult de 300 de autovehicule în portofoliu, a adoptat, încă de la început, mai multe măsuri menite pentru respectarea normelor de igienă în contextul pandemiei de coronavirus.

CE MĂSURI ANTI COVID-19 AU FOST LUATE

Astfel, pricecarz a pus la dispoziție doar mașini spălate atât pe exterior cât și pe interior cu soluții dezinfectante! Volanul și schimbătorul de viteze sunt curățate suplimentar, iar toate butoanele de pe bord și semnalizatoarele sunt șterse individiual, de asemenea, cu soluție dezinfectantă. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet!

În plus, se curăță cu soluții speciale de dezinfectat toate scaunele și banchetele din spate a mașinilor, iar toți angajații companiei folosesc masca de protecție pentru a preveni și limita riscul infectării cu COVID-19. Acest protocol sanitar strict se aplică pentru toate mașinile companiei, iar clienții pot fi convinși că vor primi, în momentul închirieri, un automobil sigur și curat.

Birourile și zonele unde se realizează actele de închiriere sunt aerisite și dezinfectate în mod regulat, pentru ca experiența petrecută la pricecarz, atât pentru cei care închiriază mașină din București, cât și pentru cei care închiriază automobile din țară, să fie una sigură și plăcută.

INDUSTRIA AUTO, LOVITĂ PUTERNIC DE CRIZĂ

Industria auto a fost lovită puternic de criza provocată de pandemia de COVID-19, iar multe fabrici de mașini au fost nevoite să-și suspende activitatea. Specialiștii preconizează că revenirea la normal se va face destul de greu, mai ales că vânzările au scăzut semnificativ.

Conform datelor furnizate la nivel european, peste 250 de fabrici din zona auto și-au închis temporar activitatea în prima parte a anului 2020. În România, vânzările în prima jumătate a anului 2020 sunt cu 50% în scădere față de aceeași perioadă a anului 2019.