4 mașini de închiriat iarna recomandate de pricecarz

Ne pregătim deja de sezonul de iarnă, una din acele perioade din an când cei care au mașini SUV simt cu adevărat un avantaj față de restul participanților la trafic. Am pregătit un articol în care vă vom prezenta cinci mașini excelente de închiriat iarna, recomandate de pricecarz.

4 mașini pe care să le închiriezi iarna

Pe lângă abilitățile șoferului, iarna ai nevoie de câteva lucruri importante de la mașina pe care o conduci! În primul rând, stabilitate! Aici vorbim despre mașinile 4×4, iar de evitat pe timp de iarnă sunt mașinile care au tracțiune pe spate. Mai apoi, dacă te-ai asigurat că ai o mașină în care toate roțile trag, atunci ar trebui să ai la dispoziție și o mașină puternică, pentru a fi sigur că ieși din situații grele, mai ales că drumurile din România nu sunt atât de bune. Mașini de închiriat 4×4 în România.

BMW X3 și BMW X5

Vrei să închiriezi o mașină sigură, din clasa de lux, care să te și ducă la destinație și să te ajute să faci și o impresie bună? Atunci încearcă ”X”-urile de la BMW, în special X3 și X5. Costurile pentru închiriere nu sunt atât de ridicate și tu vei avea experiența unui condus excelent. Mașini de închiriat în Brașov și în zona de munte.

Mașini bune și ieftine de închiriat iarna

OPEL CROSSLAND

În cazul în care vrei tot un SUV, dar pretențiile sunt mai mici și bugetul mai scăzut, Opel Crossland este recomandarea pricecarz pentru tine. E excelent pentru drumurile de oraș, dar face față mult peste așteptări și dacă-l scoți de pe asfalt și-l pui pe drumuri înzăpezite sau mai greoaie. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

DACIA DUSTER

Nici Dacia Duster n-ar trebui neglijată dacă îți dorești o mașină puternică, cu gardă înaltă, care să nu te lase la greu în cazul unui drum la munte, să zicem, într-o perioadă în care meteorologii au anunțat cod de ninsoare. Modelul de teren de la Dacia se va descurca de minune și se va dovedi, la fel ca întotdeauna, o alegere bună pentru România.