Inchirieri Auto Timișoara

Inchirieri Auto Aeroport Timișoara!

Locație de predare diferită

Perioada inchiriere

18 Jul 2024

18 Jul 2024

Ora ridicare
Ora predare
Varsta

Servicii profesionale de inchirieri auto Timișoara la cele mai bune preturi !

Inchirieri auto non-stop in Timișoara si în încă 6 orase importante!

Alegeti dintr-o flota variata de masini de inchiriat in Timișoara!

Rent a Car Disponibil si in Aeroport Timișoara!

Fă-ți planurile de rent a car cu noi și iată ce beneficii primești!

Explorezi o nouă perspectivă de închiriere auto în Timișoara cu PriceCarz Auto Rental.

Prioritatea noastră este să te simți în siguranță: asistență rutieră 24/7 și servicii de tractare disponibile în orice moment și locație.

Recompensăm fidelitatea ta: câștigi puncte bonus ce pot fi folosite pentru facilități extra sau reduceri la următoarea închiriere.

Bucură-te de libertatea deplină: mașina închiriată poate fi utilizată și în afara Uniunii Europene, în Republica Moldova și Ucraina.

Economisești: primul șofer suplimentar este gratuit!

Alege opțiunea potrivită pentru tine: pachete de preț variate, cu sau fără asigurare, și fără cerințe de card de credit.

Transparență totală: fără taxe ascunse și fără penalizări la anulare!

Oferim soluții adaptate nevoilor tale: închirieri auto pentru companii B2B și clienți persoane fizice.

Trăiește experiențe de neuitat: selectează mașina dintr-o gamă variată de 500 de vehicule recent fabricate.

Alege oferta care ți se potrivește: închirieri auto pe termen scurt, mediu sau lung, conform preferințelor tale.

Ajungi în orice destinație îți dorești: beneficiind de kilometri nelimitați, susținem planurile tale de călătorie.

Servicii de Inchirieri Auto non-stop în Timișoara și în alte 6 orașe mari!

Dorești să experimentezi o modalitate nouă și avantajoasă de închiriere auto în Timișoara? Bun venit la PriceCarz Auto Rental!


Te așteptăm direct în Aeroportul Timișoara, unde poți alege rapid și fără griji unul din cele 500 de autoturisme noi, cu un număr redus de kilometri parcurși. Selectează mașina care îți place cel mai mult, fără a pierde timp cu rezervări complicate sau îndelungate. Alege PriceCarz Rent a Car și bucură-te de o călătorie unică în România.


Serviciul de inchirieri auto Timișoara este disponibil 24 de ore din 24 reprezentand o alternativa excelenta la mijloacele de transport în comun. Atât cei care vizitează Timișoara în interes profesional, cât și cei care vin în interes personal, se pot bucura de confortul călătoriei lor.

Vezi ce spun clienții despre serviciile noastre de inchirieri auto Timișoara - Aeroport

Google Reviews
Google Reviews

Cei de la PriceCarz au fost foarte profesionisti, totul a decurs fara probleme. Masina am folosit-o 11 zile, full casco, totul ok. Duminica Alex a fost amabil si m-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Recomand cu incredere.

Nicolae M.

Google Reviews
Google Reviews

Am închiriat o mașină pentru un tur al Transilvaniei și ne-am simțit foarte bine. Operatorul Mihai ne-a întâmpinat la întoarcere și a fost foarte util și bine informat. A recomandat asigurarea Zero Risk pentru a evita orice fel de probleme. Vă mulțumim, ne vedem în curând!

Andrea R.

Google Reviews
Google Reviews

Un loc bun, prețurile sunt rezonabile, dacă doriți o vacanță plăcută, luați întotdeauna o asigurare completă! Relevant pentru orice loc de închiriere de mașini. Personalul a fost foarte util și amabil, iar mașinile au fost noi și curate.

Jenya S.

Oferte speciale

Inchiriaza o masina în Timișoara

Fiat 500

sau similar

Mini

Fiat 500

2 locuri

0

3

Manual

de la

6.00/ zi

Peugeot 208

sau similar

Economic

Peugeot 208

5 locuri

1

5

Manual

de la

6.50/ zi

VW Taigo

sau similar

Crossover Elite

VW Taigo

5 locuri

2

5

Manual

de la

9.00/ zi

Renault Arkana

sau similar

SUV

Renault Arkana

5 locuri

2

5

Automat

de la

14.00/ zi

VW Taigo

sau similar

Crossover Elite

VW Taigo

5 locuri

2

5

Automat

de la

12.00/ zi

Renault Austral

sau similar

Fullsize 4x4

Renault Austral

5 locuri

4

5

Automat

de la

20.00/ zi

Audi Q3 Sportback

sau similar

Premium

Audi Q3 Sportback

5 locuri

2

5

Automat

de la

55.00/ zi

Porsche Panamera

sau similar

Sport

Porsche Panamera

4 locuri

2

5

Automat

de la

310.00/ zi

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a închiria o mașină în Timișoara

Este necesar să ai cel puțin 19 ani împliniți și să dispui de permis de conducere de minim un an și deja ai îndeplinit toate condițiile pentru a închiria o masină de la PriceCarz. Dacă dorești să beneficiezi de un șofer suplimentar, vom avea nevoie să ne furnizezi și permisul de conducere al acestuia. Carnetul de conducere internațional este necesar doar în cazul în care permisul de conducere al solicitantului este scris cu litere non-romane.

PriceCarz Checklist

Cât costă să închiriezi o mașină în Timișoara?

Înțelegem faptul că nevoile fiecărui șofer sunt unice. Din acest motiv, venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte personalizate, în funcție de solicitările lor. Tarifele pentru serviciul nostru de închirieri auto încep de la 7.99 Euro pe zi și pot ajunge până la 78 Euro pe zi, în funcție de modelul și specificațiile mașinii alese. Pe platforma noastră online, ai acces la detalii tehnice complete despre fiecare mașină disponibilă pentru închiriere. Astfel, poți analiza specificațiile și caracteristicile fiecărui vehicul pentru a lua cea mai înțeleaptă decizie în funcție de nevoile și preferințele tale.

Care sunt principalele atractii turistice din Timișoara?

Principalele atracții turistice din Timișoara includ Catedrala Mitropolitană, un simbol al orașului cu o arhitectură impresionantă, Piața Victoriei, renumită pentru clădirile sale istorice și atmosfera vibrantă, și Cetatea Timișoara, o fortăreață medievală ce oferă o priveliște impresionantă asupra orașului. De asemenea, vizitatorii pot explora Parcul Central, un loc perfect pentru relaxare și recreere, și Muzeul Banatului, care găzduiește colecții variate ce ilustrează istoria și cultura regiunii.

Bucură-te de servicii profesionale de inchirieri masini in Timișoara cu Asigurarea Risc Zero !

Suntem angajați să-ți asigurăm o experiență lipsită de griji și să-ți oferim libertatea deplină în timpul călătoriilor tale. Cu asigurarea noastră Risc Zero, poți fi sigur că vei avea contribuție zero în caz de daună, oferindu-ți liniștea sufletească că ești protejat complet în orice situație neprevăzută. În plus, nu impunem nicio cerință de depozit sau de card de credit obligatoriu, oferindu-ți libertatea deplină și eliminând orice formalități suplimentare pentru a te bucura de serviciul de închiriere auto fără nicio barieră.


În situația unui accident, îți punem la dispoziție o mașină de înlocuire perfect funcțională, astfel încât să poți continua călătoria fără întreruperi neplăcute. Ne dorim ca fiecare moment al călătoriei tale să fie plăcut, de aceea oferim și asistență rutieră disponibilă în orice moment, pentru a te ajuta să depășești cu ușurință orice problemă tehnică. În plus, pentru a face experiența ta de călătorie și mai agreabilă, îți oferim gratuit un șofer suplimentar, fie pentru a te relaxa, fie pentru a împărtăși experiența cu prietenii și familia.


Cu serviciul nostru de închirieri auto în Timișoara și asigurarea Risc Zero, ne propunem să-ți oferim tot confortul și flexibilitatea de care ai nevoie în timpul șederii tale în oraș. Lasă-ne să ne ocupăm de toate detaliile, iar tu concentrează-te pe explorarea tuturor frumuseților acestui oraș fascinant.

Intrebari Frecvente ( FAQ )

Răspunsuri la Cele Mai Frecvente Întrebări despre serviciile de Inchirieri auto Timișoara.

Pentru a închiria o mașină în Timișoara prin intermediul PriceCarz, trebuie să ai cel puțin 19 ani împliniți și un permis de conducere valabil de minim un an.

pentru a te orienta mai ușor în traficul din Timișoara și pentru a fi la curent cu regulile de conducere locale, poți folosi GPS-ul mașinii de închiriat sau poți accesa aplicații de navigație disponibile pe smartphone-ul tău. În plus, este recomandat să consulți ghidurile și site-urile oficiale pentru turism din Timișoara pentru a afla informații utile despre destinații, atracții și evenimente din oraș.

Majoritatea agențiilor de inchirieri auto din Timișoara solicita un card de credit valid pentru inchirierea unei masini. La PriceCarz poți efectua plata cu cardul de debit sau cash.

Explorează recenziile și evaluările disponibile ale agențiilor de închirieri auto pentru a obține o perspectivă clară asupra calității serviciilor oferite. Comparați tarifele, opțiunile și condițiile fiecărei agenții pentru a găsi varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.