Inchirieri Auto Suceava

Inchirieri Auto Aeroport Suceava!

Locație de predare diferită

Perioada inchiriere

18 Jul 2024

18 Jul 2024

Ora ridicare
Ora predare
Varsta

Servicii profesionale de inchirieri auto Suceava la cele mai bune preturi !

Inchirieri auto non-stop in Suceava si inca în 6 orase importante

Alegeti dintr-o flota variata de masini de inchiriat in Suceava!

Rent a Car Disponibil si in Aeroport Suceava!

Fă-ți planurile de rent a car cu noi și iată ce beneficii primești!

Alături de PriceCarz Auto Rental deschizi noi perspective și beneficii atunci când vine vorba de servicii de inchirieri auto Suceava

Siguranța ta este întotdeauna asigurată: oferim asistență rutieră 24/7 și servicii de tractare disponibile în orice locație.

Fidelitatea ta este răsplătită pe măsură: acumulezi puncte bonus și obți facilități suplimentare sau reduceri la viitoarele închirieri auto de la PriceCarz.

Ai libertatea să explorezi și dincolo de granițele UE: poți conduce mașina închiriată în Republica Moldova și Ucraina fără nicio restricție.

Economisești mai mult: primul șofer adițional este inclus gratuit în pachetul de închiriere.

Ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni personalizate: selectezi dintr-o varietate de pachete de preț, inclusiv opțiuni cu sau fără asigurare, și fără cerințe restrictive referitoare la cardul de credit.

Beneficiezi de transparență absolută: nu există surprize neplăcute sau taxe ascunse, iar anularea este gratuită!

Găsești soluții complete pentru toate cerințele tale: oferim servicii de închirieri auto adaptate atât pentru companii B2B, cât și pentru persoane fizice.

Îți transformi visele în realitate: ai acces la o varietate vastă de vehicule de înaltă calitate, cu cele mai recente modele și caracteristici.

Alegi flexibilitatea de care ai nevoie: poți opta pentru închirieri auto pe termen scurt, mediu sau lung, în funcție de planurile tale.

Nu există limite pentru aventurile tale: acum poți călători către orice destinație îți dorești, fără să te gândești la kilometri, deoarece oferim kilometri nelimitați!

Servicii de Inchirieri Auto non-stop în Suceava și în alte 6 orașe mari!

Direct de pe Aeroportul Suceava, poți închiria una dintre cele peste 500 de mașini noi, cu un număr redus de kilometri. Alege mașina care îți convine cel mai mult, beneficiind de raportul optim dintre preț și calitate printr-un proces de închiriere simplu si rapid. Alege PriceCarz Rent a Car și bucură-te de o călătorie unică în regiunea Moldovei!


Traficul intens, aglomerația din transportul public și dificultatea de a găsi un taxi disponibil nu vor mai reprezenta o problemă. Chiar dacă nu deții o mașină poersonală, cu serviciul de Rent a Car Suceava beneficiezi de libertate totală în deplasare, flexibilitate și eficiență în toate călătoriile tale!


Serviciul de închirieri auto din Suceava este disponibil non-stop, fiind o opțiune excelentă pentru cei care doresc să evite mijloacele de transport în comun. Atât cei care vizitează orașul în scopuri profesionale, cât și cei care călătoresc pentru plăcere, pot beneficia de confortul oferit în timpul călătoriilor lor.

Vezi ce spun clienții despre serviciile noastre de inchirieri auto Suceava - Aeroport

Google Reviews
Google Reviews

Cei de la PriceCarz au fost foarte profesionisti, totul a decurs fara probleme. Masina am folosit-o 11 zile, full casco, totul ok. Duminica Alex a fost amabil si m-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Recomand cu incredere.

Nicolae M.

Google Reviews
Google Reviews

Am închiriat o mașină pentru un tur al Transilvaniei și ne-am simțit foarte bine. Operatorul Mihai ne-a întâmpinat la întoarcere și a fost foarte util și bine informat. A recomandat asigurarea Zero Risk pentru a evita orice fel de probleme. Vă mulțumim, ne vedem în curând!

Andrea R.

Google Reviews
Google Reviews

Un loc bun, prețurile sunt rezonabile, dacă doriți o vacanță plăcută, luați întotdeauna o asigurare completă! Relevant pentru orice loc de închiriere de mașini. Personalul a fost foarte util și amabil, iar mașinile au fost noi și curate.

Jenya S.

Oferte speciale

Inchiriaza o masina în Suceava

Fiat 500

sau similar

Mini

Fiat 500

2 locuri

0

3

Manual

de la

6.00/ zi

Peugeot 208

sau similar

Economic

Peugeot 208

5 locuri

1

5

Manual

de la

6.50/ zi

VW Taigo

sau similar

Crossover Elite

VW Taigo

5 locuri

2

5

Manual

de la

9.00/ zi

Renault Arkana

sau similar

SUV

Renault Arkana

5 locuri

2

5

Automat

de la

14.00/ zi

VW Taigo

sau similar

Crossover Elite

VW Taigo

5 locuri

2

5

Automat

de la

12.00/ zi

Renault Austral

sau similar

Fullsize 4x4

Renault Austral

5 locuri

4

5

Automat

de la

20.00/ zi

Audi Q3 Sportback

sau similar

Premium

Audi Q3 Sportback

5 locuri

2

5

Automat

de la

55.00/ zi

Porsche Panamera

sau similar

Sport

Porsche Panamera

4 locuri

2

5

Automat

de la

310.00/ zi

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a închiria o mașină

Să ai cel puțin 19 ani împliniți și să dispui de un permis de conducere de minim un an sunt toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a închiria o masină de la PriceCarz. În cazul în care dorești adăugarea unui șofer suplimentar să ne furnizezi și permisul acestuia de conducere. Situațiile în care este posibilă solicitarea unui carnet de conducere internațional este necesar doar în cazul în care permisul solicitanților este scris cu litere non-romane.

PriceCarz Checklist

Cât costă să închiriezi o mașină?

Știm că nu există o singură soluție care să răspundă la toate nevoile șoferilor. Da, și noi suntem iubitori de mașini! Din acest motiv, venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte personalizate, în funcție de solicitările lor. Prețurile pentru serviciul de inchiriere masini din flota noastră încep de la 7.99 Euro / zi și pot ajunge până la 78 Euro / zi. Chiar aici, pe website, poți consulta informațiile tehnice despre fiecare mașină pe care ți-o putem pune la dispoziție, pentru a lua cea mai potrivită decizie pentru tine. Simplu!

Care sunt principalele atractii turistice din Suceava?

Descoperă principalele atracții turistice din Suceava, un oraș bogat în istorie și cultură. Printre acestea se numără Castelul Moldovei, o bijuterie arhitecturală medievală, și Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou, un loc de liniște și spiritualitate. De asemenea, nu trebuie să ratezi Muzeul Bucovinei, care găzduiește o colecție impresionantă de artă și obiecte istorice. Acestea sunt doar câteva dintre destinațiile fascinante pe care le poți descoperi în Suceava.

Bucură-te de servicii profesionale de inchirieri masini in Suceava cu Asigurarea Risc Zero !

Suntem aici pentru a-ți oferi o experiență lipsită de griji și plină de libertate în timpul călătoriilor tale. Cu asigurarea noastră Risc Zero, vei beneficia de o contribuție zero în caz de daună, oferindu-ți încrederea că ești complet protejat în orice situație neprevăzută. În plus, renunțăm la orice cerințe de depozit sau credit obligatorii, astfel încât să poți beneficia de serviciul de închirieri auto fără bariere sau formalități inutile.


În situația unui accident, te asigurăm că vei dispune de o mașină de rezervă perfect funcțională, permițându-ți să-ți continui călătoria fără întreruperi. Ne dorim ca fiecare moment al călătoriei tale să fie cât mai plăcut și lipsit de griji, motiv pentru care oferim și asistență rutieră 24/7, pentru a te ajuta să depășești cu brio orice inconveniențe tehnice. În plus, pentru a face experiența ta de călătorie și mai plăcută, îți oferim gratuit un șofer adițional, pentru a te bucura de momente de relaxare sau pentru a-ți împărtăși experiența cu cei dragi.

Intrebari Frecvente ( FAQ )

Răspunsuri la Cele Mai Frecvente Întrebări despre serviciile de Inchirieri auto Suceava.

Pentru închirierea unei mașini în Suceava, ai nevoie de un permis de conducere valid și un act de identitate (carte de identitate sau pașaport).

Printre obligațiile tale ca șofer se numără returnarea mașinii în aceeași stare și în termenul convenit, achitarea taxelor de deplasare și respectarea legislației rutiere.

Da, poți conduce mașina închiriată în afara țării, inclusiv în Republica Moldova și Ucraina, fără restricții.

Termenii și condițiile pentru închirierea unei mașini includ vârsta minimă, perioada minimă de conducere și respectarea legislației rutiere.