Inchirieri Auto Sibiu

Inchirieri Auto Aeroport Sibiu!

Locație de predare diferită

Perioada inchiriere

18 Jul 2024

18 Jul 2024

Ora ridicare
Ora predare
Varsta

Servicii profesionale de inchirieri auto Sibiu la cele mai bune preturi !

Inchirieri auto non-stop in Sibiu si inca în 6 orase importante

Alegeti dintr-o flota variata de masini de inchiriat in Sibiu!

Rent a Car Disponibil si in Aeroport Sibiu!

Fă-ți planurile cu noi și iată ce beneficii primești!

Descoperi o nouă și avantajoasă abordare pentru inchirieri auto Sibiu, alături de PriceCarz Auto Rental.

Prioritatea noastră este siguranța ta: beneficiezi de asistență rutieră disponibilă non-stop prin telefon și servicii de tractare accesibile în orice locație.

Te răsplătim pentru fidelitatea ta: acumulezi puncte bonus ce pot fi utilizate pentru facilități suplimentare sau reduceri la următoarea ta închiriere auto de la PriceCarz.

Flexibilitate: poți folosi mașina închiriată și în afara Uniunii Europene, în Republica Moldova și Ucraina.

Economisești bani, deoarece primul șofer adițional este gratuit!

Ai acces la opțiuni variate: poți alege între diferite pachete de preț, cu sau fără asigurare și fără cerințe de card de credit.

Ai parte de transparență totală: nu există costuri ascunse și nici taxe de anulare!

Oferim soluții pentru toate nevoile tale: avem servicii de închirieri auto disponibile atât pentru firme B2B, cât și pentru persoane fizice.

Vino să-ți îndeplinești visul cu mașina perfectă: selectează dintr-o gamă diversă de peste 500 de vehicule recent fabricate.

Alege oferta perfectă pentru tine: avem opțiuni de închirieri auto adaptate nevoilor tale, fie că este vorba de termen scurt, mediu sau lung.

Ajungi în orice destinație dorești, pentru că susținem planurile tale: beneficiezi de kilometri nelimitați!

Servicii de Inchirieri Auto non-stop în Sibiu și în alte 6 orașe mari!

Serviciul de închirieri auto din Sibiu este accesibil non-stop, reprezentând o opțiune excelentă pentru cei care doresc să evadeze din sistemul de transport public. Indiferent dacă vizitezi orașul pentru afaceri sau pentru plăcere, serviciul nostru îți garantează confortul deplin al călătoriei tale.


Îți oferim acces direct de pe Aeroportul Sibiu la una dintre cele 500 de mașini noi, cu un număr redus de kilometri. Alege fără stres vehiculul potrivit pentru tine, pe loc, cu cel mai bun raport calitate-preț. Renunță la rezervările complicate și îndelungate. Alege PriceCarz Rent a Car și bucură-te de o călătorie unică în România.

Vezi ce spun clienții despre serviciile noastre de inchirieri auto Sibiu - Aeroport

Google Reviews
Google Reviews

Cei de la PriceCarz au fost foarte profesionisti, totul a decurs fara probleme. Masina am folosit-o 11 zile, full casco, totul ok. Duminica Alex a fost amabil si m-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Recomand cu incredere.

Nicolae M.

Google Reviews
Google Reviews

Am închiriat o mașină pentru un tur al Transilvaniei și ne-am simțit foarte bine. Operatorul Mihai ne-a întâmpinat la întoarcere și a fost foarte util și bine informat. A recomandat asigurarea Zero Risk pentru a evita orice fel de probleme. Vă mulțumim, ne vedem în curând!

Andrea R.

Google Reviews
Google Reviews

Un loc bun, prețurile sunt rezonabile, dacă doriți o vacanță plăcută, luați întotdeauna o asigurare completă! Relevant pentru orice loc de închiriere de mașini. Personalul a fost foarte util și amabil, iar mașinile au fost noi și curate.

Jenya S.

Oferte speciale

Inchiriaza o masina în Sibiu

Fiat 500

sau similar

Mini

Fiat 500

2 locuri

0

3

Manual

de la

6.00/ zi

Peugeot 208

sau similar

Economic

Peugeot 208

5 locuri

1

5

Manual

de la

6.50/ zi

VW Taigo

sau similar

Crossover Elite

VW Taigo

5 locuri

2

5

Manual

de la

9.00/ zi

Renault Arkana

sau similar

SUV

Renault Arkana

5 locuri

2

5

Automat

de la

14.00/ zi

VW Taigo

sau similar

Crossover Elite

VW Taigo

5 locuri

2

5

Automat

de la

12.00/ zi

Renault Austral

sau similar

Fullsize 4x4

Renault Austral

5 locuri

4

5

Automat

de la

20.00/ zi

Audi Q3 Sportback

sau similar

Premium

Audi Q3 Sportback

5 locuri

2

5

Automat

de la

55.00/ zi

Porsche Panamera

sau similar

Sport

Porsche Panamera

4 locuri

2

5

Automat

de la

310.00/ zi

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a închiria o mașină în Sibiu

Dacă ai cel puțin 19 ani și deții un permis de conducere valabil de minim un an, îndeplinești toate cerințele pentru a închiria o mașină de la PriceCarz. În cazul în care dorești să adaugi un șofer suplimentar, te rugăm să ne furnizezi și permisul de conducere al acestuia. Carnetul de conducere internațional este necesar doar în situația în care permisul solicitantului este scris cu litere non-romane.

PriceCarz Checklist

Cât costă să închiriezi o mașină în Sibiu?

Știm că nu există o singură soluție care să răspundă la toate nevoile șoferilor. Da, și noi suntem iubitori de mașini! Din acest motiv, venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte personalizate, în funcție de solicitările lor. Prețurile pentru serviciul de inchiriere masini din flota noastră încep de la 7.99 Euro / zi și pot ajunge până la 78 Euro / zi. Chiar aici, pe website, poți consulta informațiile tehnice despre fiecare mașină pe care ți-o putem pune la dispoziție, pentru a lua cea mai potrivită decizie pentru tine. Simplu!

Care sunt principalele atractii turistice din Sibiu?

Descoperă fascinația Sibiului prin explorarea principalelor sale atracții turistice. Orașul vechi îți oferă o incursiune în istorie prin străzile înguste și colorate, iar Piața Mare te îmbie cu clădirile sale baroce și cu farmecul boem al cafenelelor. Podul Minciunilor îți dezvăluie legende fascinante, iar Turnul Sfatului te răsfață cu panorame uimitoare asupra orașului. Sibiul te așteaptă cu brațele deschise pentru a te cuceri cu frumusețea și bogăția sa culturală.

Bucură-te de servicii profesionale de inchirieri masini in Sibiu cu Asigurarea Risc Zero !

Ne-am asumat să-ți oferim o călătorie fără stres și să-ți garantăm libertatea absolută în timpul deplasărilor tale. Cu asigurarea noastră Risc Zero, vei fi complet acoperit în caz de daună, fără a fi necesar să plătești nimic în plus. Acest lucru îți conferă încrederea că ești protejat în orice situație neprevăzută. În plus, nu impunem cerințe de depozit sau de card de credit, permițându-ți să te bucuri de serviciul nostru de închiriere auto fără nicio bariere sau formalități suplimentare.


În situația unui accident, ne asigurăm că mașina este înlocuită cu una perfect funcțională, astfel încât tu să poți continua călătoria fără întreruperi. Pentru a face fiecare moment al călătoriei tale plăcut, oferim asistență rutieră disponibilă non-stop, pentru a te ajuta să gestionezi cu ușurință orice probleme tehnice.


Prin intermediul serviciului nostru de închirieri auto în Sibiu și a asigurării Risc Zero, ne propunem să-ți oferim întreaga comoditate și flexibilitate de care ai nevoie în timpul șederii tale în Sibiu!

Intrebari Frecvente ( FAQ )

Răspunsuri la Cele Mai Frecvente Întrebări despre serviciile de Inchirieri auto Sibiu.

Pentru a închiria o mașină în Sibiu, veți avea nevoie de un permis de conducere valid și o carte de identitate sau un pașaport în vigoare.

Timpul recomandat pentru închirierea unei mașini în Sibiu este cu câteva săptămâni înainte de călătorie, mai ales în sezonul turistic sau în perioadele mai aglomerate.

Da, puteți traversa munții cu mașina închiriată în Sibiu, dar este recomandat să verificați și să respectați restricțiile și condițiile contractuale stabilite de agenția de închirieri auto.

Prețurile pentru închirierea unei mașini în Sibiu pentru 24 de ore pornesc de la 7.99 Euro pe zi. Acesta poate varia în funcție de tipul de mașină.