Inchirieri auto Sibiu

Alege PriceCarz pentru mobilitate deplină

Serviciu de rent a car în Sibiu valabil 24/7

Ești în căutarea unei mașini pe care să o preiei din aeroportul din Sibiu? Bine te-am găsit! Suntem aici pentru tine, ca să îți oferim mobilitate deplină la cele mai avantajoase prețuri. Clientul primează la PriceCarz, așa că ne axăm pe confortul și siguranța ta, în fiecare moment. Îți punem la dispoziție o flotă modernă de 300 de autoturisme, cu dată recentă de fabricație și kilometraj redus. Dar nu numai. Poți alege oferta personalizată adecvată nevoilor tale, ca să te bucuri – în fiecare clipă – de mobilitate deplină și flexibilitate fără riscuri. La fiecare plată online cu cardul primești puncte de fidelitate, ca să economisești.

Închiriază acum o mașină din Aeroportul din Sibiu!

Alege mașina potrivită pentru tine și închiriaz-o în Sibiu

Inchiriere Auto Fiat 500 Hybrid sau similar
Detalii
Mini
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Peugeot 208, Skoda Fabia, Renault Clio sau similar
Detalii
Economic
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Dacia Logan Eco-G NEW sau similar
Detalii
Compact
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Renault Megane sau similar
Detalii
Compact
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto DACIA JOGGER sau similar
Detalii
Vagon compact
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Toyota Corolla sau similar
Detalii
Sedan
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Sandero Stepway sau similar
Detalii
Crossover
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto VW T-Cross, VW Taigo, Renault Captur sau similar
Detalii
Crossover Elite Manual
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Dacia Jogger 5+2 Locuri sau similar
Detalii
Dubita
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Toyota Yaris Hybrid, Nissan Micra, Ford Fiesta Hybrid sau similar
Detalii
Economic Automat
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Dacia Sandero Stepway Automat NEW sau similar
Detalii
Compact Automat
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto VW T-Cross DSG, VW Taigo DSG sau similar
Detalii
Crossover Elite Automat
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Toyota CH-R, Ford Puma, Hybrid sau similar
Detalii
Crossover Automat
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Renault Arkana Hybrid, Seat Ateca, Jeep Renegade Hybrid sau similar
Detalii
SUV Automat
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Toyota Rav4, 4x4, Renault Austral Hybrid, VW Tiguan, Nissan Qashqai Automat sau similar
Detalii
Fullsize 4x4
De la: 38.5 EUR
Inchiriere Auto Mercedes GLA Automat sau similar
Detalii
SUV premium
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Audi A4 mild-Hybrid, BMW Seria 3 sau similar
Detalii
Premium
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Audi Q3 Sportback sau similar
Detalii
Premium
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Mercedes E Class Automat sau similar
Detalii
Premium
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto VW Touareg sau similar
Detalii
SUV premium
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto BMW x6 sau similar
Detalii
SUV de lux
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Porsche Panamera 4S Hybrid sau similar
Detalii
Sport
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto BMW X5 sau similar
Detalii
SUV de lux
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Mercedes AMG GT 63 sau similar
Detalii
Sport
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Renault Trafic sau similar
Detalii
DIN
De la: 7.99 EUR

Oricare ar fi scopul pentru care ajungi în Sibiu, ia-ți răgazul să îl vizitezi așa cum se cuvine. Orașul este unul reprezentativ pentru arhitectura medievală din România și impresionează din punct de vedere turistic. Dacă vrei să te bucuri de fosta capitală europeană în ritmul tău, organizându-ți călătoria fix așa cum îți dorești, apelează la serviciile noastre de închiriere auto. Faci o rezervare online, simplu și rapid, iar noi ne asigurăm că vei prelua mașina dorită, la ora specificată de tine. Venim în sprijinul tuturor celor care aleg să se bucure de confort, fie că sunt într-o călătorie de afaceri, fie că sunt într-o deplasare în scop personal. Ai kilometri nelimitați, primul șofer adițional gratuit și puncte bonus pe care le poți reconverti în facilități. Da, ne place să te susținem la fiecare pas și îți oferim cele mai avantajoase condiții de închiriere auto. Dar nu doar atât. Venim în întâmpinarea ta și cu oferte accesibile pentru asigurare. Suntem transparenți și deschiși. Acesta este motivul pentru care un număr mare de turiști ne aleg ca parteneri în călătoriile lor. În Hermannstadt, cum se mai numește orașul Sibiu, ai ocazia să descoperi o istorie fascinantă, la volanul unei mașini care te duce la cele mai importante atracții turistice. Simplu și confortabil. Ne ținem de cuvânt.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a închiria o mașină

Dacă ai cel puțin 19 ani împliniți și dispui de permis de conducere de minim un an, ai îndeplinit deja toate condițiile pentru a închiria un autoturism de la PriceCarz. Dacă vrei să dispui de opțiunea unui șofer suplimentar, nu uita să ne furnizezi și permisul de conducere al acestuia. Carnetul de conducere internațional este necesar doar în situațiile în care permisul solicitanților este scris cu litere non-romane.

Cât costă?

Știm că nu există o singură soluție care să răspundă la toate nevoile șoferilor. Da, și noi suntem iubitori de mașini! Din acest motiv, venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte personalizate, în funcție de solicitările lor. Prețurile pentru închirierea autoturismelor din flota noastră încep de la 11,95 Euro / zi și pot ajunge până la 78 Euro / zi. Chiar aici, pe website, poți consulta informațiile tehnice despre fiecare mașină pe care ți-o putem pune la dispoziție, pentru a lua cea mai potrivită decizie pentru tine. Simplu!

Cum plătești?

Cu cardul. Visa sau Master Card. Dacă optezi pentru pachetul de protecție cu risc zero, poți opta și pentru plata în numerar sau cu cardul de debit, cu excepția autoturismelor din clasa Premium și Luxury. La plata online cu cardul, poți beneficia de puncte bonus, reconvertibile în facilități extra sau bani. Exact: suntem în permanență atenți și le oferim clienților noștri toate motivele să ne aleagă ca parteneri în călătoriile lor. Închiriem atât în regim Business to Business, cât și în regim Business to Customer. Mereu la dispoziția ta.

Ce drepturi, obligații și responsabilități legale ai pe perioada de închiriere auto?

Aici, la PriceCarz, ne place să fim transparenți în absolut fiecare moment. Comunicăm deschis, din start, și respectăm toate prevederile legislației în vigoare. De aceea, îți aducem la cunoștință – încă de pe acum – drepturile, obligațiile și responsabilitățile legale ale șoferilor, valabile pe perioada de închiriere auto.

Drepturile șoferului: ce multe companii auto nu îți vor comunica de la început

Dreptul de a fi informat corect: prețurile pentru închirierea autoturismelor trebuie să includă costurile aferente întreținerii autoturismelor. În cazul în care șoferul solicită servicii suplimentare, precum GPS, șofer adițional sau pachetul de asigurare Zero Risc, tarifele acestora trebuie să se regăsească în comunicarea de confirmare a rezervării și, implicit, în contractul încheiat cu PriceCarz. În plus, clauzele abuzive nu sunt legale în România. Dacă șoferul identifică o astfel de clauză în contractul de închiriere auto, trebuie să contacteze reprezentanții companiei în regim de urgență, pentru a lămuri situația.

Obligațiile șoferului: reguli simple de conduită pe care trebuie să le respecți

Mașina închiriată trebuie să fie returnată în aceeași stare tehnică în care a fost predată. În cazul în care este nevoie de prelungirea perioadei de închiriere, șoferul este obligat să anunțe compania de închirieri auto. Dacă autoturismul, însă, nu este predat la timp, atunci conducătorul auto va trebui să suporte o taxă suplimentară, la fel ca și în situația în care mașina a fost returnată într-o altă locație decât cea stabilită.

Responsabilitățile șoferului: află care sunt taxele pe care trebuie să le achiți

Șoferii trebuie să suporte taxele aferente deplasărilor, precum: taxele de congestie, taxele de pod, taxele pentru parcările cu plată sau taxele pentru autrostradă. De asemenea, conducătorii auto amendați în timp ce se află la volanul unei mașini închiriate trebuie să se ocupe de achitarea contravențiilor personal. Mașina închiriată de la PriceCarz trebuie să aibă plinul făcut în momentul returnării la data / ora stabilită.

Ce merită să vizitezi în Sibiu?

Dincolo de a fi simpli furnizori de servicii de închiriere auto, ne place să ne numim și „gazde” ale orașelor unde ne desfășurăm activitatea. Așa că, dacă ești în cautarea unei mașini pe care să o închiriezi din Sibiu, ți-o punem la dispoziție, dar îți oferim și ceva în plus: o listă de atracții pe care merită să le vizitezi în frumosul oraș din inima Transilvaniei, situat în apropiere de Munții Făgăraș.

Găsești locuri de parcare în Sibiu, pentru mașina pe care o vei închiria?

Sigur că da. În apropierea fiecărui obiectiv turistic există spații special amenajate în acest sens. Nu ai de ce să îți faci griji în această privință. Vei ajunge rapid în zonele turistice și te vei putea bucura de toate frumusețile pe care le ascunde acest oraș, explorându-l pas cu pas. Nu riști siguranța ta și a autovehiculului, optând pentru locurile de parcare amenajate corespunzător.

ok Inchirieri Masini Sibiu fara garantie. ✅ Rent a Car Sibiu la Cel mai Bun Pret ! Alege acum cea mai variata oferta de inchiriere Auto Sibiu!