Servicii profesionale de inchirieri auto Cluj la cele mai bune preturi !

Inchirieri auto non-stop in Cluj si inca 6 orase importante
Alegeti dintr-o flota variata de masini de inchiriat in Cluj!Fă-ți planurile cu noi și iată ce beneficii primești!

Serviciu de închiriere auto în Cluj-Napoca valabil 24/7

Dacă vrei să închiriezi o mașină din Cluj-Napoca și să ai acces la o gamă variată de oferte, personalizate în funcție de nevoile tale, alege-ne pe noi. Ne asigurăm 24 din 24 că răspundem la solcitările tale prompt și responsabil, oferindu-ți o nouă experiență a închirierii auto în România. Venim în întâmpinarea ta cu o flotă de peste 300 de autovehicule moderne, cu kilometraj redus și dată de fabricație recentă. Știm cât de prețios este timpul tău. Așa că rezervi rapid. Plătești rapid. La toate plățile cu cardul, primești – pe loc – puncte de fidelitate, pe care le poți folosi ulterior, ca să economisești și mai mult. Ești gata de călătorie?

Suntem aici pentru tine.
Închiriază acum o mașină din Cluj-Napoca!
Alege oferta care ți se potrivește. Suntem pregătiți să ți-o oferim.

Alege autoturismul pe care vrei să îl conduci și închiriază-l în Cluj-Napoca

Inchiriere Auto Fiat 500 Hybrid sau similar
Detalii
Mini
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Peugeot 208, Skoda Fabia, Renault Clio sau similar
Detalii
Economic
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Dacia Logan Eco-G NEW sau similar
Detalii
Compact
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Renault Megane sau similar
Detalii
Compact
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto DACIA JOGGER sau similar
Detalii
Vagon compact
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Toyota Corolla sau similar
Detalii
Sedan
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Sandero Stepway sau similar
Detalii
Crossover
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto VW T-Cross, VW Taigo, Renault Captur sau similar
Detalii
Crossover Elite Manual
De la: 18.93 EUR
Inchiriere Auto Dacia Jogger 5+2 Locuri sau similar
Detalii
Dubita
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Toyota Yaris Hybrid, Nissan Micra, Ford Fiesta Hybrid sau similar
Detalii
Economic Automat
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Dacia Sandero Stepway Automat NEW sau similar
Detalii
Compact Automat
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto VW T-Cross DSG, VW Taigo DSG sau similar
Detalii
Crossover Elite Automat
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Toyota CH-R, Ford Puma, Hybrid sau similar
Detalii
Crossover Automat
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Renault Arkana Hybrid, Seat Ateca, Jeep Renegade Hybrid sau similar
Detalii
SUV Automat
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Toyota Rav4, 4x4, Renault Austral Hybrid, VW Tiguan, Nissan Qashqai Automat sau similar
Detalii
Fullsize 4x4
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Mercedes GLA Automat sau similar
Detalii
SUV premium
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Audi A4 mild-Hybrid, BMW Seria 3 sau similar
Detalii
Premium
De la: 84.55 EUR
Inchiriere Auto Audi Q3 Sportback sau similar
Detalii
Premium
De la: 90.5 EUR
Inchiriere Auto Mercedes E Class Automat sau similar
Detalii
Premium
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto VW Touareg sau similar
Detalii
SUV premium
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto BMW x6 sau similar
Detalii
SUV de lux
De la: 145.29 EUR
Inchiriere Auto Porsche Panamera 4S Hybrid sau similar
Detalii
Sport
De la: 281.05 EUR
Inchiriere Auto BMW X5 sau similar
Detalii
SUV de lux
De la: 154.44 EUR
Inchiriere Auto Mercedes AMG GT 63 sau similar
Detalii
Sport
De la: 7.99 EUR
Inchiriere Auto Renault Trafic sau similar
Detalii
DIN
De la: 7.99 EUR
og-img-1

Indiferent de care este motivul pentru care ajungi în Cluj-Napoca, vei deveni turistul unuia dintre cele mai mari și mai frumoase orașe din România. Îți va fi mai simplu să ajungi în cele mai importante locații și să economisești timp, evitând mijloacele de transport în comun și bucurându-te de libertatea deplină de mișcare la volanul unei mașini aproape noi. E simplu: Rezervi online sau telefonic autoturismul dorit și explorezi orașul în ritmul tău, organizându-ți agenda exact așa cum îți dorești. Cluj-Napoca este situat chiar în inima Transilvaniei, o locație încărcată de istorie, și s-a dezvoltat într-un ritm extrem de alert. Aici au loc, anual, cele mai mari festivaluri de muzică din România, Untold și Electric Castle, dar și de film (TIFF), Clujul devenind una dintre cele mai importante atracții de pe harta țării. Istoria orașului începe din chiar din anul 106, iar locul vibrează astăzi de energie. Centru academic important, aduce împreună studenți din întreaga lume și găzduiește o comunitate multi-culturală. Evenimentele de orice tip sunt o realitate a locului, pe care merită să o descoperi în detaliu. Avantajul acestui oraș este că îți oferă multiple spații de parcare, unde îți poți lăsa mașina în siguranță, în timp ce explorezi, la pas, frumusețea urbiei.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a închiria o mașină

Dacă ai cel puțin 19 ani împliniți și dispui de permis de conducere de minim un an, ai îndeplinit deja toate condițiile pentru a închiria un autoturism de la PriceCarz. Dacă vrei să dispui de opțiunea unui șofer suplimentar, nu uita să ne furnizezi și permisul de conducere al acestuia. Carnetul de conducere internațional este necesar doar în situațiile în care permisul solicitanților este scris cu litere non-romane.

Cât costă?

Știm că nu există o singură soluție care să răspundă la toate nevoile șoferilor. Da, și noi suntem iubitori de mașini! Din acest motiv, venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte personalizate, în funcție de solicitările lor. Prețurile pentru închirierea autoturismelor din flota noastră încep de la 11,95 Euro / zi și pot ajunge până la 78 Euro / zi. Chiar aici, pe website, poți consulta informațiile tehnice despre fiecare mașină pe care ți-o putem pune la dispoziție, pentru a lua cea mai potrivită decizie pentru tine. Simplu!

Cum plătești?

Cu cardul. Visa sau Master Card. Dacă optezi pentru pachetul de protecție cu risc zero, poți opta și pentru plata în numerar sau cu cardul de debit, cu excepția autoturismelor din clasa Premium și Luxury. La plata online cu cardul, poți beneficia de puncte bonus, reconvertibile în facilități extra sau bani. Exact: suntem în permanență atenți și le oferim clienților noștri toate motivele să ne aleagă ca parteneri în călătoriile lor. Închiriem atât în regim Business to Business, cât și în regim Business to Customer. Mereu la dispoziția ta.

Ce drepturi, obligații și responsabilități legale ai pe perioada de închiriere auto?

Aici, la PriceCarz, ne place să fim transparenți în absolut fiecare moment. Comunicăm deschis, din start, și respectăm toate prevederile legislației în vigoare. De aceea, îți aducem la cunoștință – încă de pe acum – drepturile, obligațiile și responsabilitățile legale ale șoferilor, valabile pe perioada de închiriere auto.

Drepturile șoferului: ce multe companii auto nu îți vor comunica de la început

Dreptul de a fi informat corect: prețurile pentru închirierea autoturismelor trebuie să includă costurile aferente întreținerii autoturismelor. În cazul în care șoferul solicită servicii suplimentare, precum GPS, șofer adițional sau pachetul de asigurare Zero Risc, tarifele acestora trebuie să se regăsească în comunicarea de confirmare a rezervării și, implicit, în contractul încheiat cu PriceCarz. În plus, clauzele abuzive nu sunt legale în România. Dacă șoferul identifică o astfel de clauză în contractul de închiriere auto, trebuie să contacteze reprezentanții companiei în regim de urgență, pentru a lămuri situația.

Care sunt principalele atractii turistice din Cluj-Napoca?

Un oras în care istoria musteste, muzeele și salile de expozitie se gasesc la tot pasul, iar terasele și cafenele sunt atat de imbietoare, incat nu pot fi refuzate, Cluj-Napoca este o alegere inspirata pentru cei care isi doresc sa descopere frumusetea acestui loc! Serviciul de inchirieri auto Cluj este disponibil 24 de ore din 24 pentru cei interesati, reprezentand o alternativa excelenta la mijloacele de transport în comun. Atat persoanele care sosesc aici în interes profesional, cat și în interes personal se pot bucura de confort în timpul calatoriei lor. Care sunt, insa, cele mai importante locuri pe care nu trebuie sa le rateze? Raspunsul, în randurile de mai jos!

Obligațiile șoferului: reguli simple de conduită pe care trebuie să le respecți

Mașina închiriată trebuie să fie returnată în aceeași stare tehnică în care a fost predată. În cazul în care este nevoie de prelungirea perioadei de închiriere, șoferul este obligat să anunțe compania de închirieri auto. Dacă autoturismul, însă, nu este predat la timp, atunci conducătorul auto va trebui să suporte o taxă suplimentară, la fel ca și în situația în care mașina a fost returnată într-o altă locație decât cea stabilită.

Responsabilitățile șoferului: află care sunt taxele pe care trebuie să le achiți

Șoferii trebuie să suporte taxele aferente deplasărilor, precum: taxele de congestie, taxele de pod, taxele pentru parcările cu plată sau taxele pentru autrostradă. De asemenea, conducătorii auto amendați în timp ce se află la volanul unei mașini închiriate trebuie să se ocupe de achitarea contravențiilor personal. Mașina închiriată de la PriceCarz trebuie să aibă plinul făcut în momentul returnării la data / ora stabilită.

Unde poți parca mașina închiriată, atunci când explorezi orașul?

Cluj-Napoca este un oraș prietenos din punct de vedere administrativ, care îți pune la dispoziție multiple facilități de parcare. Atât în centru, cât și în zonele periferice, ai la dispoziție zone special amenajate. Le poți căuta prin intermediul unei aplicații mobile, unde ai acces chiar și la date despre numărul de locuri disponibile. Profită de aceste facilități ca să parchezi mașina într-o zonă sigură, evitând orice neplăceri.

Intrebari Frecvente ( FAQ )

Răspunsuri la Cele Mai Frecvente Întrebări despre serviciile de Inchirieri auto Cluj.

Pentru a găsi cele mai bune oferte de închirieri auto în România, compară tarifele și opțiunile oferite de diverse agenții. Rezervă cu câteva săptămâni în avans și verifică periodic promoțiile și reducerile disponibile.

Pentru inchirierea unei masini in Cluj, trebuie sa ai minim 21 de ani si o experiența de conducere de cel puțin un an.

De asemenea, asigura-te ca ai la tine un permis de conducere valabil si un card de credit in numele soferului principal.

Pentru a inchiria o masina in Cluj, vei avea nevoie de un permis de conducere valabil, pasaport sau carte de identitate si un card de credit pe numele soferului principal.

Majoritatea agențiilor de inchirieri auto din Cluj solicita un card de credit valid pentru inchirierea unei masini. Cu toate acestea, exista si unele opțiuni care permit plata cu cardul de debit sau cash.

Condițiile de asigurare variaza in funcție de agenția de inchirieri auto. in general, inchirierea unei masini include asigurare pentru daune si raspundere civila, insa este recomandat sa verifici cu atenție detaliile si sa ințelegi acoperirea asigurarii inainte de a semna contractul.

Costul inchirierii unei masini in Cluj poate varia in funcție de tipul de masina, perioada inchirierii si firmei de inchirieri auto. Tarifele incep de obicei de la 7.99 euro pe zi.

Da, multe firme de inchirieri auto din Cluj ofera opțiuni de inchiriere pe termen lung, cunoscute si sub denumirea de leasing operațional. Aceasta opțiune poate fi convenabila pentru cei care au nevoie de o masina pentru o perioada mai lunga de timp.

Da, poți inchiria o masina in Cluj si calatori cu ea in afara tarii, in funcție de politica agenției de inchirieri. Asigura-te ca anunți agenția cu privire la destinația ta pentru a primi toate informațiile relevante.

Cauta recenzii si evaluari ale agențiilor de inchirieri auto in Cluj pentru a-ți forma o parere despre calitatea serviciilor oferite. Compara tarifele, opțiunile si condițiile fiecarei agenții pentru a alege cea mai potrivita varianta pentru nevoile tale.

In Cluj, poți inchiria diverse tipuri de masini, de la modele economice si compacte, pâna la SUV-uri, masini de lux sau autoturisme sport. Firmele de inchirieri auto ofera o gama variata de opțiuni pentru a se potrivi cerințelor si preferințelor fiecarui client.

Multe firme de inchirieri auto din Cluj ofera asistența rutiera in caz de accident sau defecțiune tehnica. Verifica condițiile de asigurare si contacteaza firma de inchirieri pentru a primi asistența in timp util.

Da, poți adauga un sofer suplimentar la contractul de inchiriere auto in Cluj. Asigura-te ca si soferul suplimentar indeplineste cerințele de vârsta si experiența de conducere impuse de firma de inchirieri auto.

Este recomandat sa rezervi o masina de inchiriat cu câteva saptamâni inainte de calatorie, mai ales in perioadele aglomerate sau in sezonul turistic. Rezervarea prealabila iți asigura disponibilitatea masinii dorite si tarife mai avantajoase.

Da, majoritatea agențiilor de inchirieri auto din Cluj ofera opțiunea de masini cu transmisie automata, alaturi de modele cu transmisie manuala. Specifica preferința ta in momentul rezervarii.

Politicile de carburant variaza in funcție de agenție. Unele agenții de rent a car ofera opțiuni cu combustibil inclus sau cu rezervorul plin si cer returnarea masinii cu rezervorul plin. Altele solicita returnarea masinii inchiriate cu aceeasi cantitate de carburant cu care a fost preluata

Da, multe firme de inchirieri auto din Cluj ofera opțiuni pentru tinerii soferi, insa pot fi aplicate restricții de vârsta si tarife suplimentare pentru conducatorii auto sub 25 de ani.

Da, preturile noastre pentru serviciul de Rent a Car Cluj incep de la 8 euro pe zi.

Inchirieri Masini Cluj fara garantie. ✅ Rent a Car Cluj la Cel mai Bun Pret ! Alege acum cea mai variata oferta de inchiriere Auto Cluj!